Viaplay Kotimaiset Sarjat Ovat Laadukasta Viihdettä

post thumb
kirjoittanut Hemron/ 12 Jan 2022

Viaplay Kotimaiset Sarjat Ovat Laadukasta Viihdettä

Pidätkö suomalaisista tv-sarjoista? Jos haluat katsoa uusia ja laadukkaita suomalaisia sarjoja, tarjoaa Viaplay kotimaiset sarjat laadukasta viihdettä. Viaplayn suoratoistopalvelu on tunnettu useista kotimaisista sarjoistaan, joista osa on myös kansainvälisessä levityksessä. Palvelussa on sekä uusia että vanhoja legendaarisia tv-sarjoja, tyylilajeja löytyy jännityksestä huumoriin. Erityisen kiinnostavia ovat Viaplayn alkuperäissarjat, joita juuri julkaistuina voi katsoa vain Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Viaplay kotimaiset sarjat kertovat ajankohtaisista aiheista

Terrorismia, ihmiskauppaa ja pandemiaa käsittelevä trilleri Ivalo on yksi Viaplayn suosituimmista alkuperäissarjoista. Oman mausteensa sarjalle antaa Lapin pohjoinen luonto, jonka luonne tulee sarjassa hyvin esille. Toinen suosittu sarja Bullets kertoo niin ikään terrorismista. Ivalo ja Bullets sekä muun muassa poliittinen trilleri Cold Courage on tehty myös kansainväliseen levitykseen.

Viaplay tarjoaa kattavan valikoiman suomalaisia draamasarjoja. Esimerkiksi Pohjolan laki ja Sipoon herttua ovat uudempia sarjoja, kun taas Pirun pelto ja Karjalan kunnailla jo hieman vanhempia, mutta silti viihdyttäviä sarjoja. Draamasarjat tuovat esille pikkukylien ihmissuhdekuvioita ja kyseenalaisia bisneksiä. Kaikki synnit -sarja puolestaan kertoo ahdasmielisen uskonlahkon värittämän pikkukaupungin ihmisistä.

Sarjoja myös nuorille ja nostalgian nälkäisille

Viaplayn valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Palvelussa on myös nuoria kiinnostavia sarjoja, esimerkiksi Anna-Leena Härkösen kirjaan perustuva Häräntappoase. Nostalgiaa ja huumoria tarjoavat muun muassa Tankki täyteen, Reinikainen, Kummeli, Fakta homma sekä maalaiskomediasarjat kuten Mooseksen perintö. Uudempia huumorisarjoja ovat muun muassa Kolmistaan ja Konttori.