Viaplay – Sarjoja, Elokuvia Jja Urheilua Netissä

Viaplay – Sarjoja, elokuvia ja urheilua netissä

Viaplay – Sarjoja, elokuvia ja urheilua netissä

Viaplay tarjoaa suomalaisille viihdettä laidasta laitaan. Suoratoistopalvelun kautta pääset seuraamaan suosituimpia kotimaisia ja ulkomaisia tv-sarjoja, katsomaan elokuvia ja seuraamaan lähes mitä tahansa urheilulajia: jääkiekkoa, jalkapalloa, tennistä, golfia, ampumahiihtoa, koripalloa , pesäpalloa ja yleisurheilua. Viaplaylla voit suurten liigamatsien lisäksi seurata pienempiä paikallisotteluita ja urheilutapahtumia. Täältä löydät myös kutkuttavimmat alkuperäissarjat, joita et muualta voi katsoa. Kotimaisten elokuvien tarjonta on suoratoistopalveluiden kattavin ja ulkomaisia leffoja on myös pilvin pimein.

Viaplay – takuuvarmasti viihdettä

Viaplay-elokuvat, sarjat ja urheilu tarjoavat varmasti jokaiselle jotain! Viaplay on vuonna 2007 perustettu yhtiö. Se yhdisti Suomessa toimintansa Elisa Viihteen kanssa vuonna 2020, jonka jälkeen katsottava valikoima kasvoi entisestään. Tämä palvelu on käytettävissä televisiosta, tietokoneeltasi, tabletilla sekä XBoxin ja Playstationin kautta. Voit myös tallentaa ohjelmat ja katsoa ne myöhemmin offline-tilassa. Et siis tarvitse koko ajan aktiivista nettiyhteyttä.

Viaplay Sport tarjoaa urheilun ystäville erittäin kattavan valikoiman katsottavaa. Voit seurata Viaplayn kautta lähes kaikkia kilpaurheilulajeja. Kansainvälisten suurliigojen ja kansallisten pääliigaotteluiden lisäksi voit seurata myös pienempien sarjojen otteluita jalkapallossa ja jääkiekossa. Jalkapallopuolella tarjonta kattaa myös esimerkiksi naisten Bundesliigan otteluita. Palvelun urheiluvalikoima onkin erittäin kattava ja jokaiselle lajille on myös omat asiantuntijaselostajansa.

Viaplay-elokuvat – Laaja tarjonta kotimaisia ja kansainvälisiä huippuleffoja

Viaplay tuo katsottavaksesi niin kansainvälisiä, kuin kotimaisiakin elokuvia. Tarjolla ovat kaikki elokuvagenret romantiikasta toimintaan ja Hollywood-tuotannoista Indie-elokuviin. Ulkomaisissa elokuvissa on tarjolla Hollywood-elokuvien lisäksi laaja valikoima eurooppalaisia uutuuselokuvia jokaisen makuun. Löydät esimerkiksi kattavan tarjonnan Pohjois-eurooppalaisia jännityselokuvia. Uutuuselokuvien lisäksi tarjolla on vanhempia klassikoita ja arvostelumenestyksiä. Elokuvat on jaoteltu alaluokkiin genrejen mukaan ja voit myös tarkentaa hakuasi yksityiskohtaisilla kriteereillä.

Elokuvien lisäksi sinulla on katsottavanasi laaja valikoima kansainvälisiä menestyssarjoja. Kotimaisten sarjojen ystäville Viaplay on ehdoton valinta, koska tarjolla on laajin saatavilla oleva valikoima kotimaisia sarjoja. Monet kotimaiset sarjat ovat nykyään huippusuosittuja, mutta niitä on ollut vaikea löytää suoratoistopalveluista. Nyt tämä ongelma on korjattu!

Viaplay – penkkiurheilijan ja pelaajien valinta

Kokonaisuudessaan Viaplay on erittäin kattava palvelu elokuvien, leffojen ja urheilun ystävälle. He ovat panostaneet urheiluun myös vedonlyöjien näkökulma huomioiden. Monet suuret urheilutapahtumat kuten jalkapallo- ja jääkiekko-ottelut ovat Suomessa katsottavissa ainoastaan Viaplayn tilaajille. Samoin monet pienempien sarjojen liveottelut ovat nähtävissä ainoastaan Viaplayn kautta. Oli sitten kiinnostuksesi kohde Nopeampi kasino tai live – vedonlyönti, niin palvelu on hyödyllinen hankinta.

Urheilutarjonnan monipuolisuudesta johtuen katseluvinkit ovat varmasti paikallaan. Otteluiden katsomisen välillä on hyvä lepuuttaa silmiä urheiludokkareiden parissa. Esimerkiksi Inside Wilder vs Fury III – Dokumenttisarjassa päästään seuraamaan Deontay Wilderin ja Mike Tysonin valmistautumista 10. lokakuuta 2021 tapahtuvaan superotteluun, jossa panoksena on ei enempää eikä vähempää kuin nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestaruus.

Viaplay – leffavuokraamo tietokoneella tai tabletilla

Palvelussa toimii myös leffavuokraamo. Valikon: Vuokraa ja osta alta löytyy iso liuta elokuvia, joita ei tekijänoikeudellisista syistä johtuen löydy suoratoistopalvelun normaalista valikoimasta. Voit katsella näitä elokuvia kun sinulle parhaiten sopii. Elokuvat eivät ole hinnalla pilattuja, hinnat ovat muutamien eurojen luokkaa. Kun olet vuokrannut elokuvan, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa se niin monta kertaa kuin haluat.

Viaplayn tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi myös lopettaa tilauksen milloin vaan. Tällöin sinulla on katseluaikaa siihen asti, kun olet maksanut tilauksen. Maksu veloitetaan debit- tai credit-kortiltasi kerran kuukaudessa. Tilaus on jatkuva jos et peru sitä.

Viaplay on yksi monipuolisimmista suoratoistopalveluista. Tarjolla on viihdettä melkeinpä kaikkiin tilaisuuksiin. Oli sitten kyse kaveriporukan perjantai-illasta nyrkkeilyn tai futiksen parissa tai romanttisesta elokuvaillasta ihastuksen kanssa, niin varmasti löytyy sopivaa ohjelmaa. Erikoisuutena laaja urheiluvalikoima ja kotimaisten sarjojen valikoima, mitä muista suoratoistopalveluista et tällä laajuudella löydä! Tilauksen kokeileminen ei maksa mitään. Pimenevät syysillatkin menevät mukavammin hyvän viihteen siivittämänä!