Elokuvan Vuokraus Netistä

Elokuvan vuokraus netistä

Elokuvan vuokraus netistä

Elokuvan vuokraus netistä on nykyään suosittua, helppoa ja usein myös edullista. Palveluiden hinnat kuitenkin vaihtelevat tietenkin palvelun ja elokuvan mukaan. Etenkin uutuuselokuvat ovat aina sieltä kalleimmasta päästä, kuten myös suosituimmat klassikot. Netissä on jo suuri määrä erilaisia elokuvien vuokraamiseen tarkoitettuja palveluja, joilla voi olla erilainen valikoima elokuvia. Moni näistä palveluista tarjoaa yksittäisten vuokrattavien elokuvien lisäksi myös kuukausipaketteja.

Elokuvan vuokraus netistä onnistuu eri laitteilla

Elokuvan vuokraaminen netistä on nykyään helppoa. Elokuvan voi vuokrata niin puhelimen, tabletin, tietokoneen kuin jopa älytelevisionkin kautta. Elokuvan vuokraaminen vaatii tietenkin nettiyhteyden sekä verkkopankkitunnukset tai muun maksutavan, jolla voi maksaa netissä. Elokuvan katsojien ei myöskään tarvitse useinkaan ladata mitään omalle laitteelleen. Elokuvan voi sen sijaan katsoa helposti suoraan palvelussa yksinkertaisesti kirjautumalla, maksamalla elokuvan ja klikkaamalla play-painiketta.

Moni palvelu tarjoaa kuitenkin myös mahdollisuuden ostaa ja ladata elokuvan omalle laitteelleen. Tällöin elokuvan saa täysin omaksi. Elokuvan vuokraus taas sisältää usein 48 tunnin katseluoikeuden. Elokuvaa voi siis katsella tämän ajan sisällä niin monta kertaa kuin haluaa. Jokaisen palvelun vuokraussäännöt kannattaa kuitenkin aina tarkastaa sen omalta sivustolta, koska säännöt vaihtelevat.

Elokuvan vuokraaminen netistä on helppoa

Elokuvan vuokraus netistä on hyvin helppoa. Käyttäjien tarvitsee usein vain rekisteröityä ja kirjautua palveluun. Mikäli palvelu tarjoaa sekä vuokrattavia että kuukausipakettiin kuuluvia elokuvia, ne on usein eroteltu eri kategorioihin. Vuokrattavien elokuvien yhteydessä on myös aina kerrottu vuokraussumma, joka on useilla elokuvilla esimerkiksi 3,99 euroa. Kaikista uusimmat elokuvat voivat kuitenkin olla huomattavasti kalliimpia. Vuokraaminen on silti yleensä aina edullisempaa kuin elokuvan ostaminen palvelusta.

Elokuvan vuokraus netistä tapahtuu usein vain klikkaamalla kyseistä elokuvaa ja sen jälkeen klikkaamalla Vuokraa elokuva -linkkiä. Tämän jälkeen elokuva tietenkin maksetaan, jonka jälkeen se on yleensä heti katsottavissa palvelusta. Elokuvan vuokraaminen netistä ei siis useinkaan vie kuin korkeintaan minuutteja ja se onnistuu kotisohvalta käsin.

Vaihtoehtoja elokuvan vuokraamiselle

Mikäli mielessä ei ole juuri tiettyä elokuvaa, jonka haluaa katsoa, voi jokin kuukausimaksulla toimiva suoratoistopalvelu olla elokuvan vuokraamista parempi vaihtoehto. Joillekin myös pelaaminen voi olla vaihtoehto elokuvien katsomiselle. Esimerkiksi vedonlyönti, korttipelit, bingo ja erilaiset sosiaaliset pelit onnistuvat netin kautta. Ne tarjoavat vaihtelua myös silloin kun elokuvien katselu kyllästyttää tai ei vain löydä elokuvaa, jonka haluaisi katsoa.

Moni, joka ei löydä mielenkiintoista katseltavaa, ei vain ole tietoinen muutamasta vinkistä. Esimerkiksi Netflixin salakoodit ovat koodeja, joiden avulla saa käyttöönsä lukuisia erilaisia elokuvakategorioita. Netflixissä on nimittäin kymmenittäin eri genrejä, jotka eivät kaikki löydy edes Netflixin sisäistä hakua käyttämällä.

Elokuvan vuokraus netistä – kannattaako se?

Netin leffavuokraamo voi tarjoa yksittäisiä elokuvia melko edullisesti, mutta jos vuokraa esimerkiksi yhden elokuvan joka päivä, voi vuokraaminen käydä yllättävän kalliiksi. Tällöin itselle voi sopia paremmin jokin suoratoistopalvelu, jolla on kiinteä kuukausihinta. Monilla näistäkin palveluista voi vuokrata lisäksi elokuvia silloin tällöin. Palveluiden vuokrattavat elokuvat tarjoavat usein uudempia elokuvia kuin kuukausipaketti.

Elokuvien vuokraaminen kannattaa usein myös mobiililaitteilla. Monet palvelut tarjoavat sovelluksen mobiililaitteille. Elokuvat on helppo yhdistää sovelluksen kautta vaikkapa äly-TV:n suuremmalle näytölle, josta niitä on mukavampaa katsoa kuin mobiililaitteen pieneltä näytöltä. Moni vuokraamo tukee Chromecastia ja esimerkiksi tietokoneen ja TV:n voi yhdistää hdmi-kaapelilla.

Elokuvan vuokraus netistä tarjoaa siis monia mahdollisuuksia niin elokuvien, hintojen, katselutapojen kuin muidenkin ominaisuuksien suhteen. Ei siis ole ihme, että fyysiset videovuokraamot ovat jo unohtuneet monilta, kun elokuvien vuokraaminen netistä omalta kotisohvalta käsin on äärimmäisen helppoa. Vertaile kuitenkin eri palveluita ja niiden elokuvatarjontaa ennen kuin päätät, mitä näistä palveluista käytät!