Leffavuokraamo

Leffavuokraamo on lähempänä kuin koskaan

Nykypäivänä videovuokraamo netissä on enemmän sääntö kuin poikkeus. Monen meistä lapsuusaikana tällaisesta ei osattu edes haaveilla ja muutos nykyiseen tilanteeseen on voinut tuntua hieman hämmentävällekin. Elokuvia kuitenkin suoratoistetaan sekä vuokrataan netistä paljon ja DVD-levyjen osuus pienenee huikeaa tahtia. Elokuvien pariin pääseminen on helppoa ja valikoimaa löytyy kuukausimaksullakin enemmän kuin välttämättä ehtii katsellakaan. Aina ei siis ole tarpeen vuokrata yksittäistä elokuvaa, jos hieman vanhempi tuotanto riittää tyydyttämään leffatarpeet. Uutuuselokuvat tulevat palveluihin vuokrattavaksi melko pian teatterien ensi-iltojen jälkeen tarjolle, joten ellei leffateatteriin ole halua mennä on tämä mainio vaihtoehto.

Leffavuokraamo netissä on melko monipuolinen käsite. Esimerkiksi Elisa viihde vuokraamo on osa viihdepakettia, johon kuuluu muun muassa tallennustilaa, minne voi tallentaa televisio-ohjelmia. Halutessaan voi muutaman euron hinnalla vuokrata vuorokaudeksi elokuvan katsottavakseen niin monesti kuin haluaa.

Elisa viihde vuokraamo on vain yksi vaihtoehto

Elisa viihde vuokraamo on vain yksi vaihtoehto

Ellei halua maksaa erikseen kuukausimaksuja suoratoistopalveluista, on tarjolla myös muunlaisia vaihtoehtoja. Yksi vallan mainio paikka on SF Anytime, jossa maksat vain siitä mitä katsot. Eli ostettavissa on elokuvien lisäksi myös tv-sarjoja. Voit napata katsottavaksesi vaikka lempisarjasi viimeisimmät kaudet ja katsoa milloin huvittaa.

Hinnat palveluissa ovat varsin kohtuullisia, mutta paljon katselevalle voi kuukausimaksullinen palvelu kuten Netflix tai Viaplay tulla edullisemmaksi kuin vuokrata tai ostaa yksi elokuva kerrallaan. Mikä parasta, palvelut ovat käytössä toistaiseksi. Niiden tilaamisen voi lopettaa milloin vain ja vaihtaa toiseen palveluun halutessaan. Valikoimat ovat monessa osittain samaa, mutta erojakin löytyy ja usein tulee otettua se palvelu, missä haluttu elokuva löytyy.

Netin monipuoliset leffavalikoimat

Netin monipuoliset leffavalikoimat

Palveluntarjoajia elokuviin netissä on nykyään todella paljon. Jokainen haluaa palan potista, sillä suoratoisto on todella suosittua. Ihmiset eivät halua olla kahlittuja televisio-ohjelmien aikatauluihin ja ohjelmat halutaan katsoa omaan tahtiin. On mahdollista ostaa myös lisäpalveluita kuten Ruutu +, jolla voi nähdä hieman etukäteen lempisarjaansa, ellei malta odottaa seuraavaan viikkoon.M/p>

Näihin verrattuna Makuuni ja muut perinteiset elokuvavuokraamot ovat täysin erilaista maailmaa edustavia. Asiat tapahtuvat nopeasti ja elokuvat ovat saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Jos ei yöllä tule uni, voi siirtyä selaamaan valikoimaa ja napata itselleen mukavan sarjan seuraksi unta odottamaan. Valitettavasti tällaiseen palveluun fyysiset vuokraamot eivät taivu, eivätkä ihmiset ehkä tulisi lähteneeksi yön selkään hakemaan elokuvaansa erikseen.

Lukijamme kertovat suosikkielokuvistaan

Eniten tulee katseltua jännityselokuvia, jotka osaavat yllättääkin. Niin myös yllätti löytämäni uusi kasino ja vain positiivisesti. Tästä saan hieman vaihtelua elokuvien väliin.

Jaakko
45, Tampere

Perjantai-iltaisin on mukava nostaa jalat pöydälle ja laittaa joku hauska ja rento komedia pyörimään. Mieli lepää ja on hyvä laskeutua viikonloppua kohti rauhassa.

Elina
38, Lappeenranta

Lasten elokuvat ovat yllättävän viihdyttäviä ja aikuinenkin jaksaa niitä katsella. Lapsetkin tykkäävät, kun äiti naureskelee hassuille jutuille pitkin elokuvaa. Todella kiva tapa viettää aikaa yhdessä.

Sini
28, Turku

Leffavuokraamo netissä vai oikea liike?

Luonnollisesti Suomen elokuvateatterit kannattavat sitä, että lähdetään kotoa katsomaan elokuva oikeaan saliin ja nautitaan samalla kokonainen elämys. Sen sijaan leffavuokraamo, joka on netissä, panostaa juuri päin vastaiseen. Katsoja voi viihtyä vaikka yöpuvussaan sohvalla nautiskelemassa samaa elokuvaa ja tuntien olonsa totaalisen mukavaksi. Ehkä molemmille tavoille on aikansa jokaisen elämässä. On mukavaa, kun voi valita mieleisensä tavan ja elokuvat ovat näin jokaisen ulottuvissa todella helposti.

Videovuokraamo netissä tarjoaa siis valikoimansa myös niille, jotka eivät välttämättä pääsekään lähtemään ulos ja ovat paljon kotona. Palvelutaloissa asuu usein huonokuntoista väkeä ja he eivät useinkaan pääse lähtemään ihmisten ilmoille. Tällöin suoratoistopalvelut ovat kultaakin kalliimpia ja tulevat todelliseen tarpeeseen. Laitteet on helppoa kytkeä heille kotiin ja tuoda elokuvien viihde katsottavaksi milloin tahansa.