Leffablogi

Paras suoratoistopalvelu - palveluiden vertailu
by Maikki/ on 26 Apr 2023

Paras suoratoistopalvelu - palveluiden vertailu

Nykyään elokuvien ja sarjojen katselu on helpompaa kuin koskaan ennen. Useilla suoratoistopalveluilla on valtava valikoima elokuvia ja sarjoja, ja käyttäjät voivat katsella niitä omalla aikataulullaan. Mutta mikä on paras suoratoistopalvelu, ja mikä sopii juuri sinulle? Tässä artikkelissa vertaillaan eri suoratoistopalveluita ja niiden tarjoamia ominaisuuksia. Löydä paras suoratoistopalvelu seuraavien joukosta Netflix Netflix on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista maailmassa ja monen mielestä juuri se paras suoratoistopalvelu. Sen valikoimassa on tuhansia elokuvia, sarjoja ja dokumentteja eri genreistä.

Disney Plus Uudet Elokuvat
by Hemron/ on 11 Nov 2022

Disney Plus Uudet Elokuvat

Disney Plus -palvelu on oikea aarreaitta uusien elokuvien ja sarjojen metsästäjille. Palvelusta löydät viihdettä, jota tarjoavat esimerkiksi Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic sekä Star. Kuten jo näistä nimistä huomaa, on palvelu täynnä laadukasta ja odotettua sisältöä niin aikuisille, lapsille kuin koko perheelle. Palvelusta löydät myös yksinoikeudella lukuisia elokuvia, sarjoja sekä Originals-alkuperäistuotantoja, joita et muualta näe. Katso tästä parhaat Disney Plus uudet elokuvat niin koko perheelle kuin aikuiseen makuun.

Sira Junno Tampereelta
by Hemron/ on 02 Aug 2022

Sira Junno Tampereelta

Sira Junno on syntynyt Tampereella vuonna 2007. Hän on nuori näyttelijän alku ja yksi uusista tähdistämme. Hänen kiinnostuksen kohteisiin näyttelemisen lisäksi kuuluu myös teatteriharrastus, maalaaminen, piirtäminen ja klarinetin soittaminen. Ysiluokalla opiskeleva Junno miettii malttamattomana, mikä kaikkea tulevaisuus ja uusi vaihe tuokaan vielä tullessaan. Hän muistaa edelleen tarkasti paikan, kun sai tiedon roolivalinnastaan. Hän oli äitinsä kanssa ruokakaupassa, kun äiti sai puhelun. Sira Junno elokuvat Kuuluisuutta enemmän Sira Junno on pohtinut roolien tuomia mahdollisuuksia.

Oulu Elokuvateatterit Ovat Vaihtoehto Elokuvan Vuokraamiselle
by Hemron/ on 27 May 2022

Oulu Elokuvateatterit Ovat Vaihtoehto Elokuvan Vuokraamiselle

Kaikki tietävät, että elokuvateattereissa on aivan eri tunnelma kuin kotona vuokraelokuvaa katsoessa. Elokuvaa saa elokuvateattereissa katsoa suurelta näytöltä ja äänimaailma on aivan omaa luokkaansa kodin äänentoistoon verrattuna. Elokuvissa kannattaakin käydä silloin tällöin, sillä ne tarjoavat arkea piristävän elokuvakokemuksen. Oulu elokuvateatterit ovat loistava vaihtoehto rentouttavaan elokuvakokemukseen Oulun seudulla asuville. Lue, millaisia nämä elokuvateatterit ovat ja mitä ne tarjoavat! Millaisia ovat Oulu elokuvateatterit? Oulusta löytyy useampi elokuvateatteri, joten elokuvien ystävillä riittää valinnanvaraa elokuvateatterin sijainnin ja ohjelman suhteen.

Suoratoistopalvelut Korvasivat Videovuokraamot
by Hemron/ on 26 Apr 2022

Suoratoistopalvelut Korvasivat Videovuokraamot

Makuuni oli monelle suomalaiselle tuttu videovuokraamo, josta pystyi kätevästi hakemaan elokuvia vuokralle. Samalla kaupasta pystyi ostamaan karkkia ja sipsejä elokuvailtaa varten. Kehityksen myötä fyysiset elokuvat saivat kuitenkin väistyä erilaisten suoratoistopalveluiden edeltä, kuten Netflix, C-more ja monet muut. Nykyään ihmiset eivät enää vuokraa elokuvia, vaan lähes kaikki katsovat ne suoraan netin välityksellä. Miten suoratoistopalvelut toimivat? Elokuvien ja sarjojen suoratoistopalvelut toimivat siten, että käyttäjä tilaa palvelun itselleen. Maksaminen tapahtuu kerran kuukaudessa, joten pienellä rahalla voi katsoa todella paljon elokuvia.

Tämän Hetken Uudet Vuokraelokuvat
by Hemron/ on 25 Mar 2022

Tämän Hetken Uudet Vuokraelokuvat

Vaikka pandemia on pyörinyt maailmalla jo useampia vuosia, on silti kotikatsomoihin riittänyt katsottavaa jo pidemmän aikaa. Eivätkä huippuelokuvien ensi-illat jää vielä näihinkään vuosiin vaan koko ajan on tulossa lisää uusia elokuvia. Kuvaaminen on ehkä ollut hiukan haasteellisempaa kuin aikoihin, mutta kaikki haasteet on otettu vastaan ja niistä on selvitty. Mitä kaikkea on odotettavissa, kun elokuvateatteritkin ovat vihdoin auki? Tuoko se vaihtelua kotiteatterille? Elokuvateattereiden uusi tarjonta Ennen kuin mennään varsinaisesti siihen, mitä uudet vuokraelokuvat katsojille tarjoavat, voidaan luoda lyhyt läpileikkaus siihen, mitä on tarjolla elokuvateattereissa esimerkiksi huhtikuun aikana.

Onko Teräsleidit Televisiossa?
by Hemron/ on 22 Jan 2022

Onko Teräsleidit Televisiossa?

Teräsleidit oli Suomen vuoden 2020 katsotuin ensi-ilta elokuvateattereissa. Tämä Pamela Tolan ohjaama komediaelokuva on saanut paljon suosiota ja kiitosta. Se oli European Film Awards -gaalassa ehdolla parhaaksi eurooppalaiseksi komediaelokuvaksi ja se sai myös kolme Jussi-ehdokkuutta. Elokuvan alussa Inkeri lyö aviomiestään paistinpannulla päähän ja luulee tappaneensa hänet. Inkeri lähtee kahden sisaruksensa kanssa road tripille saadakseen todisteita lieventävistä asianhaaroista. Matkasta ei tule tylsä! Lue seuraavaksi, onko Teräsleidit televisiossa ja milloin! Milloin voin nähdä Teräsleidit televisiossa?

Viaplay Kotimaiset Sarjat Ovat Laadukasta Viihdettä
by Hemron/ on 12 Jan 2022

Viaplay Kotimaiset Sarjat Ovat Laadukasta Viihdettä

Pidätkö suomalaisista tv-sarjoista? Jos haluat katsoa uusia ja laadukkaita suomalaisia sarjoja, tarjoaa Viaplay kotimaiset sarjat laadukasta viihdettä. Viaplayn suoratoistopalvelu on tunnettu useista kotimaisista sarjoistaan, joista osa on myös kansainvälisessä levityksessä. Palvelussa on sekä uusia että vanhoja legendaarisia tv-sarjoja, tyylilajeja löytyy jännityksestä huumoriin. Erityisen kiinnostavia ovat Viaplayn alkuperäissarjat, joita juuri julkaistuina voi katsoa vain Viaplayn suoratoistopalvelusta. Viaplay kotimaiset sarjat kertovat ajankohtaisista aiheista Terrorismia, ihmiskauppaa ja pandemiaa käsittelevä trilleri Ivalo on yksi Viaplayn suosituimmista alkuperäissarjoista.

Elisa Viihde Vuokraamo Tarjoaa Elokuvat Kotisohvalle
by Hemron/ on 09 Sep 2021

Elisa Viihde Vuokraamo Tarjoaa Elokuvat Kotisohvalle

Elisa Viihde vuokraamo on helppokäyttöinen elokuvien nettivuokraamo. Se tarjoaa tuhansia elokuvia, joista jokainen voi valita suosikkinsa. Vuokraamossa on uusimmat elokuvat, tietysti monia klassikoita ja paljon kotimaisia elokuvia. Elokuvan valintaa helpottaa se, että elokuvat on jaoteltu vuokraamoon tyylilajeittain. Komedioista pitävä tarkistaa, mitä uusia komedioita on tarjolla ja toimintaelokuvista pitävä tutustuu toimintaelokuvien tarjontaan. Vuokraamossa on myös vaihtuvia teemoja, esimerkiksi joulun aikaan jouluelokuvat ovat omassa valikossaan. Elisa Viihde vuokraamo toimii kirjautumalla Elisa Viihteen vuokraamosta voi kuka tahansa vuokrata elokuvia, kun kirjautuu ennen vuokrausta.

Ovatko Netflix Suositukset Leffailtaan Tarpeen?
by Hemron/ on 09 Jul 2021

Ovatko Netflix Suositukset Leffailtaan Tarpeen?

Kun pohdiskellaan mikä olisi illan ohjelma, voi Netflix original -lista tulla tarpeeseen. Ohjelmia, joita et takuulla löydä muualta. Netflix suositukset tulevat sen mukaan, mitä olet aiemmin katsonut ja tykännyt valikoimista. Se siis opettelee mieltymyksiäsi, joiden pohjalta tarjoaa lisää katsottavaa. Mutta ei kannata kuvitella, että siinä on kaikki mitä etusivulla tarjoillaan. Varsinkin, jos katsojina on porukka ihmisiä, voi olla hyvä suunnistaa etsimään ohjelmaa vaikka kategorian perusteella. Netflix suositukset siis toimivat hyvänä apuna, mutta eivät tarjoile kaikkea, mitä voisi olla.