Disney Plus Uudet Elokuvat

post thumb
kirjoittanut Hemron/ 11 Nov 2022

Disney Plus Uudet Elokuvat

Disney Plus -palvelu on oikea aarreaitta uusien elokuvien ja sarjojen metsästäjille. Palvelusta löydät viihdettä, jota tarjoavat esimerkiksi Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic sekä Star. Kuten jo näistä nimistä huomaa, on palvelu täynnä laadukasta ja odotettua sisältöä niin aikuisille, lapsille kuin koko perheelle. Palvelusta löydät myös yksinoikeudella lukuisia elokuvia, sarjoja sekä Originals-alkuperäistuotantoja, joita et muualta näe. Katso tästä parhaat Disney Plus uudet elokuvat niin koko perheelle kuin aikuiseen makuun.

Disney Plus uudet elokuvat koko perheelle

Disney Plus päivittää sisältöjään lähes päivittäin. Perheelliset katsojat voisivat kuitenkin todeta, että parhaat Disney Plus -elokuvat ovat sellaisia, joiden parissa myös perheen pienimmät viihtyvät. Palvelusta löydät luonnollisesti Disneyn ihanat klassikkoelokuvat, kuten Kaunotar ja hirviö, Tuhkimo sekä Leijonakuningas sekä tietysti lapsien rakastaman Frozenin. Disneyn uutuuksia puolestaan ovat esimerkiksi suosittu Lightyear, Ice Age: Buck Wildin seikkailut sekä hellyttävä TIkun ja Takun pelastuspartio.

Disneyn lisäksi koko perheen suosikkielokuvia Disney Plus -palveluun tuottaa muun muassa Pixar. Pixarin ihania uutuuksia ovat esimerkiksi lasten suosikiksi nopeasti noussut elokuva Punainen sekä pienestä meripojasta kertova elokuva Luca. Erityisen odotettu on ollut myös syksyllä 2022 Disney Plus -palveluun julkaistu elokuva Pinocchio, joka pohjautuu samannimiseen vuonna 1940 julkaistuun animaatioelokuvaan.

Parhaat Disney Plus -elokuvat aikuiseen makuun

Kaikki Disney Plus uudet elokuvat eivät kuitenkaan sovellu aivan perheen pienimmille, vaan valikoimasta löydät monta ikärajoilla varustettua elokuvaa. Yksi uutuuksista on esimerkiksi Marvel Comicsin Thor-sarjakuvahahmoon perustuva supersankarielokuva Thor: Love and Thunder. Toinen suositeltu uutuus on elokuva nimeltä Underwater, joka kertoo syvänmerenporausyrityksessä työskentelevistä tutkijoista. Valitettavasti salaperäinen maanjäristys tuhoaa heidän laboratorionsa ja alkaa taistelu elämästä ja kuolemasta.

Disney Plus uudet elokuvat päivittyvät kuitenkin jatkuvasti ja uutuuksien listalta löytyvät esimerkiksi Akashinga: The Brave Ones, Kuolema Niilillä, Spiderman 3, Lumottu,Believeland, The Birth of Big Air, Fernando Nation, Natsien kuolemanleiri, Youngstown Boys, sekä jo kulttimaineeseen noussut hiukan erilainen zombileffa 28 päivää myöhemmin.

Nauti elokuvista kotisohvallasi

Suoratoistopalvelut laadukkaine sisältöineen ovat jatkuvasti yleistymässä, eikä mikään ihme, sillä käyttäjiä niillä riittää. Elokuvien ja sarjojen katsominen kotisohvalta käsin on vain niin paljon helpompaa kuin mennä elokuvateattereiden aikataulujen mukaan. Tällöin tärkeäksi tulee kuitenkin oman kodin sisustus, jonka on hyvä sopia erilaisten elokuvien tunnelmaan. Mikäli kaipaat esimerkiksi tunnelmavaloja, koristeita tai paremmat huonekalut, katso sisustuskauppa netistä ja tilaa kotiisi ripaus elokuvateatterin tuntua.

Erityisesti kotia on hauska sisustaa kauhuelokuvien tunnelmaan. Disney Plus -palvelusta löytyy nyt esimerkiksi aikanaan odotettu kauhuleffa Antlers, jossa hirviömäinen myytti herää yllättäen eloon. Vuoden 2022 uusia kauhuleffoja ovat puolestaan muun muassa Fresh, Prey sekä Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Disney Plus uudet elokuvat helposti kotiisi

Elokuvan vuokraus ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin helppoa. Vieläkö sinä muistat ajan, jolloin kävelimme elokuvavuokraamoon valitsemaan elokuvan, joka piti palauttaa seuraavana päivänä? Onneksi nykyisin saamme ison kattauksen suosikki- sekä uutuuselokuvia suoraan kotiimme vain napin painalluksella. Kotimaiset elokuvat palveluun päivittyvät hiukan hitaammin, mutta jo monia suomalaisiakin elokuvia löydät palvelusta.

Kotimaisista suosikeista palvelusta löytyy jo esimerkiksi Matti sekä suomalaisuuden ytimeen iskevä Mielensäpahoittaja, joka on yrmeästä suomalaisisännästä kertovien elokuvien ensimmäinen osa. Toivomme kovasti, että myös muut osat löytävät pian tiensä Disney Plus -suoratoistopalveluun.

Disney Plus uudet elokuvat päivittyvät jatkuvasti ja myös isoja satseja vanhempia, mutta edelleen yhtä suosittuja elokuvia päivitetään palveluun katsojien iloksi. Syksyllä 2022 lisättyjä elokuvia ovat esimerkiksi elokuvat 21 tapaa pilata avioliitto, Barbarian, Love Is All You Need, Epic Movie, sekä The Sunchaser – viimeinen matka. Disney Plus -palvelusta löydätkin sekä uutuuksia että vanhempaa laatuviihdettä jokaiseen tylsään hetkeen.