Elisa Viihde Vuokraamo Tarjoaa Elokuvat Kotisohvalle

post thumb
kirjoittanut Hemron/ 09 Sep 2021

Elisa Viihde Vuokraamo Tarjoaa Elokuvat Kotisohvalle

Elisa Viihde vuokraamo on helppokäyttöinen elokuvien nettivuokraamo. Se tarjoaa tuhansia elokuvia, joista jokainen voi valita suosikkinsa. Vuokraamossa on uusimmat elokuvat, tietysti monia klassikoita ja paljon kotimaisia elokuvia. Elokuvan valintaa helpottaa se, että elokuvat on jaoteltu vuokraamoon tyylilajeittain. Komedioista pitävä tarkistaa, mitä uusia komedioita on tarjolla ja toimintaelokuvista pitävä tutustuu toimintaelokuvien tarjontaan. Vuokraamossa on myös vaihtuvia teemoja, esimerkiksi joulun aikaan jouluelokuvat ovat omassa valikossaan.

Elisa Viihde vuokraamo toimii kirjautumalla

Elisa Viihteen vuokraamosta voi kuka tahansa vuokrata elokuvia, kun kirjautuu ennen vuokrausta. Elokuvia voi selata tietokoneella ilman kirjautumista ja kun kiinnostava elokuva löytyy, kirjaudutaan. Uuden käyttäjän pitää rekisteröityä, mutta jos on tili ennestään, kirjautuminen riittää. Rekisteröityminen ei maksa mitään, eikä mihinkään sitouduta. Vasta elokuvan vuokraus tai osto maksaa, tällöin palvelu pyytää maksukortin tiedot.

Elisan leffavuokraamo on aina auki ja näppärä käyttää. Lisäksi elokuvien tarjonta on monipuolinen ja tekstitykset on saatavilla tavanomaisimpiin kieliin. Elokuvan vuokra-aika on 48 tuntia, tuona aikana sen voi katsoa niin monta kertaa kuin haluaa. Elisalla on myös monia elokuvia, joita voi ostaa. Silloin leffat ovat ikuisesti käyttäjän katsottavissa.

Elokuvan voi vuokrata myös mobiililaitteella

Elisan vuokraamosta elokuvia voi vuokrata pc:llä ja Mac-tietokoneilla. Mobiilikäyttöön kannattaa ladata Elisan Viihteen sovellus Android-laitteelle, jolla voi sekä vuokrata että katsoa elokuvia. Elisan iOS-sovelluksella ei vielä voi vuokrata elokuvaa, mutta vuokrauksen voi tehdä iOS-laitteen selaimella ja sen jälkeen katsoa sovelluksella. Elokuvan voi katsoa televisioruudulta hdmi-kaapelin tai Chromecastin avulla.