Onko Teräsleidit Televisiossa?

post thumb
kirjoittanut Hemron/ 22 Jan 2022

Onko Teräsleidit Televisiossa?

Teräsleidit oli Suomen vuoden 2020 katsotuin ensi-ilta elokuvateattereissa. Tämä Pamela Tolan ohjaama komediaelokuva on saanut paljon suosiota ja kiitosta. Se oli European Film Awards -gaalassa ehdolla parhaaksi eurooppalaiseksi komediaelokuvaksi ja se sai myös kolme Jussi-ehdokkuutta. Elokuvan alussa Inkeri lyö aviomiestään paistinpannulla päähän ja luulee tappaneensa hänet. Inkeri lähtee kahden sisaruksensa kanssa road tripille saadakseen todisteita lieventävistä asianhaaroista. Matkasta ei tule tylsä! Lue seuraavaksi, onko Teräsleidit televisiossa ja milloin!

Milloin voin nähdä Teräsleidit televisiossa?

Teräsleidit TV -esitys on nähtävillä useita kertoja vuodessa. Elokuva on nähty tähän mennessä pitkin vuotta. Se on nähty vuonna 2021 niin keväällä, kesällä kuin syksylläkin. Elokuva tullaan siis melko varmasti näkemään TV:ssä myös jatkossakin. Sitä ovat näyttäneet MTV3 ja AVA. Näiden kanavien ohjelmatietoja kannattaa siis luultavasti seurata elokuvan varalta jatkossakin.

Elokuvaa ei kuitenkaan tarvitse odottaa TV-esitykseen saakka, sillä se on nähtävillä maksua vastaan vaikka heti. Monet suoratoistopalvelut tarjoavat elokuvan jo katsottavaksi. Lisäksi elokuva on saatavilla jo DVD:nä eri kaupoissa. Melko uutena ja suosittuna elokuvana se on kuitenkin vielä monia elokuvia kalliimpi. Suoratoistopalveluissa se voi kuitenkin olla katsottavissa palvelun kuukausimaksun hinnalla monien muiden elokuvien ohella.

Teräsleidit TV -esitys sisältää mainoksia

Teräsleidit televisiossa sisältää muiden TV:ssä näytettävien elokuvien tapaan mainoksia. Mikäli siis haluaa nauttia elokuvasta täysin rinnoin ja ilman keskeytyksiä, kannattaa se katsoa TV:n sijaan vaikkapa DVD:ltä tai suoratoistopalvelusta. Hyvä vaihtoehto on myös videovuokraamo. Virtuaaliset videovuokraamot tarjoavat elokuvan kiinteällä maksulla käyttöön lyhyeksi ajaksi. Se on hyvä vaihtoehto etenkin silloin, jos haluaa katsoa vain yhden elokuvan, eikä esimerkiksi palvelun monia elokuvia samalla kuukausimaksulla.

Teräsleidit televisiossa on kuitenkin täysin ilmainen tapa katsoa elokuva. Elokuvan uutta esitystä voi silti joutua odottelemaan, sillä sitä ei näytetä TV:ssä välttämättä edes joka kuukausi. Sillä aikaa kannattaakin tutustua esimerkiksi muhin suosikkielokuviin, joista saat monipuolisesti vinkkejä sivustomme kautta.

Tutustu elokuvaan ennakkoon

Jokaisella on oma makunsa elokuvien suhteen. Siksi elokuvasta kannattaa lukea hieman etukäteen tai katsoa vaikkapa elokuvan esittely, jolloin tietää, kannattaako elokuvaa ylipäätään alkaa katsomaan. Elokuviin, jotka eivät kiinnosta itseä, ei kannata käyttää kallista vapaa-aikaansa. Hyvä vaihtoehto elokuville ovatkin esimerkiksi pikaka pikakasinot sinot silloin kun sopivaa elokuvaa ei löydy katseltavaksi. Niiden kautta voi voittaa vaikkapa ylimääräistä rahaa vaikkapa elokuvien vuokrausta varten.

Teräsleidien traileri on hulvaton ja antaa myös pieniä juonipaljastuksia siitä, mitä elokuva sisältää. Noin puolentoista minuutin pituisen trailerin katsominen on nopeaa ja onnistuu vaikkapa puhelimella. Traileri tai koko hulvaton elokuva ei sovi aivan perheen pienimmille, sillä elokuvassa kuullaan esimerkiksi kiroilua.

Teräsleidit televisiossa tarjoaa hauskan leffaillan

Teräsleidit sopii melkeinpä jokaiseen leffailtaan. Sen parissa voivat viihtyä yhtä hyvin niin perheen aikuiset ja teinit kuin myös ystäväporukatkin. Se on loistava vaihtoehto etenkin rentoon ja hauskaan iltaan ystävien kesken. Moni videovuokraamo esimerkiksi tarjoaa elokuvan vuokrattavaksi. Tällöin elokuvan voi katsoa juuri sinä päivänä ja ajankohtana kuin haluaa.

Ota siis popcornit esille ja kutsu ystävät tai perhe takuuvarmojen nauruhetkien äärelle. Samalla kerralla voit pitää myös kokonaisen elokuvamaratonin vuokraamalla useamman elokuvan tämän sivuston vinkkien avulla. Esimerkiksi komediamaraton piristää takuulla arjen keskellä.

Kannattaa myös seurata TV:n ajankohtaisia ohjelmatietoja vaikkapa netin kautta, jotta tiedät hyvissä ajoin, onko Teräsleidit televisiossa lähitulevaisuudessa. Suosittuna ja yhtenä katsotuimpana elokuvana se tullaan varmasti näkemään vielä TV-kanavillakin luultavasti useaan kertaan. Tutustu myös sivustomme leffablogin muihin suositteluihin esimerkiksi suoratoistopalvelujen tarjonnasta ja lue sivustolta lisää elokuvien vuokraamisesta sekä esimerkiksi erilaisista suoratoistopalveluista!