Sira Junno Tampereelta

post thumb
kirjoittanut Hemron/ 02 Aug 2022

Sira Junno Tampereelta

Sira Junno on syntynyt Tampereella vuonna 2007. Hän on nuori näyttelijän alku ja yksi uusista tähdistämme. Hänen kiinnostuksen kohteisiin näyttelemisen lisäksi kuuluu myös teatteriharrastus, maalaaminen, piirtäminen ja klarinetin soittaminen. Ysiluokalla opiskeleva Junno miettii malttamattomana, mikä kaikkea tulevaisuus ja uusi vaihe tuokaan vielä tullessaan. Hän muistaa edelleen tarkasti paikan, kun sai tiedon roolivalinnastaan. Hän oli äitinsä kanssa ruokakaupassa, kun äiti sai puhelun.

Sira Junno elokuvat

Kuuluisuutta enemmän Sira Junno on pohtinut roolien tuomia mahdollisuuksia. Hän ei olisi malttanut odottaa, että pääsee näkemään elokuvan nimeltä Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka ystävänsä Mikael Ehnin kanssa. Myös Ehn esiintyy elokuvassa. Elokuva julkaistiin huhtikuussa 2022. Kyseisen elokuvan lisäksi Junnolla on ollut roolit myös elokuvissa Keihäsmatkat, sarjassa Pahan väri ja hän on esiintynyt mainoksissa.

Vuokraelokuvat ja -sarjat ovat vuosien varrella muuttuneet fyysisistä sähköisiksi versioiksi. Myös Sira Junnon elokuvat ja sarjat ovat katsottavissa ja vuokrattavissa. Esimerkkinä on hyvät arvostelut saanut Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka -elokuva. Elokuvan rikostarinaa on kuvailtu sopivan pelottavaksi elokuvaksi ja koko perheen mysteeriksi, joka kannattaa katsoa. Elokuva kestää 97 minuuttia ja sen ikäraja on K7.

Nuoret näyttelijät

Nuoria näyttelijöitä tarvitaan jatkuvasti elokuvissa esittämään lapsia tai jotakin tiettyä henkilöä nuorempana. Kuten esimerkiksi draamasarjassa Pahan Väri Sira Junno näyttelee nuorempaa Heidiä. Nuorilla ja lupaavilla näyttelijöillä on pienempienkin roolien ansiosta hyvä mahdollisuus saada jalkaa oven väliin ja tavoitella tulevaisuudessa isompia rooleja sekä ammattia alalta.